Jak zniwelować drobne stuki ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
krystek50982346
- Nowicjusz

Jak zniwelować drobne stuki ??
niedawno wymieniłem sprężyny wraz z amorkami przód i tył ale to nie jest to co 2 lata temu gdy go kupiłem.Co ewentualnie by trzeba wymienić żeby zniwelować drobne stuki?

Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2008 14:58 przez krystek50982346, łącznie zmieniany 1 raz.
krystek
wszystko zależy w jakich okolicznościach się one pojawaiaja ja wiesz układ kierowniczy i układ zawieszenia jest złozony z wielu elementów które pracują np pod obciążeniem przy skręcie !
napisz więcej info !!!! kiedy te stuki się pojawiają !!!!!! teraz to można zwrócić sie jedynie do jakiegos wróża

Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2008 15:15 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)

Siema
Napisze co warto moim zdaniom wymienic w golfie 2 po przejechaniu ok.200 tys km.
Nie ma tego duzo.
- amorki (tył szczególnie , przednie dłużej wytrzymują) obowiązkowo odboje i osłony (byc moze tutaj tkwia twoje stuku jeśli ich nie wymieniłeś, moje były w opłakanym stanie, szczególnie odboje tylne. )
- napisze tak tylne tuleje sa dość trwałe (choć sadze ze niektórzy nie zgodza sie)
aczkolwiek tutaj należy uważac mogą pukać, zreszta koledzy pisali że sie wyrabiaja wiec nalezy tutaj sprawdzic sytuację. Niestety duzo przy wymianie roboty.
,
- przedni wahacz tez powinien miec jeszcze poo tych 200 tys km dośc dobre tuleje .
- sworznie wahacza hmm zalezy jak sie jezdziło , (zreszta jak wszystko) ale ja bym tez poki nie maja luzów nie wymieniał
- drążki kierownicze powinnny być jesczze ok.
To tyle.
Napisze co warto moim zdaniom wymienic w golfie 2 po przejechaniu ok.200 tys km.
Nie ma tego duzo.
- amorki (tył szczególnie , przednie dłużej wytrzymują) obowiązkowo odboje i osłony (byc moze tutaj tkwia twoje stuku jeśli ich nie wymieniłeś, moje były w opłakanym stanie, szczególnie odboje tylne. )
- napisze tak tylne tuleje sa dość trwałe (choć sadze ze niektórzy nie zgodza sie)
aczkolwiek tutaj należy uważac mogą pukać, zreszta koledzy pisali że sie wyrabiaja wiec nalezy tutaj sprawdzic sytuację. Niestety duzo przy wymianie roboty.
- przedni wahacz tez powinien miec jeszcze poo tych 200 tys km dośc dobre tuleje .
- sworznie wahacza hmm zalezy jak sie jezdziło , (zreszta jak wszystko) ale ja bym tez poki nie maja luzów nie wymieniał
- drążki kierownicze powinnny być jesczze ok.
To tyle.
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related