Cześć
Czy ktoś wie o co może chodzić, gdy w czasie jazdy przy stałej V-90km/h, 2 razy migneły oba kierunki? Przytrafiło mi się to wczoraj, w drodze do Gdańska. Nie mam pojęcie, czy zapaliły się także żarowki w lampach czy tylko same kontrolki w tablicy zegarów. Po prostu, w odstępie około 2 sekund 2 razy zapaliły się obie kontrolki kierunkowskazów(lewa i prawa) ale bez czerwonej kontrolki świateł awaryjnych w obudowie kolumny kierownicy. Moze jest to jakiś sygnał diagnostyczny jak w przypadku kontrolką od świec?
Miganie awaryjnych-kierunków w czasie jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Miganie awaryjnych-kierunków w czasie jazdy
Ostatnio zmieniony ndz lut 17, 2008 16:37 przez GRIZLI, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Kurde, na to nie wpadlem a jestem bieglu(mlot), sam montuję takie sprawy od laat wielu i bawię się w elektryce. Stawiałem bardziej na jakieś komunikaty ECu.... . Oswieciłeś moje zaciemnienie i to jest prawda. Jechałem do Gdańska po wytęskniony TV LCD 37" i myślałem tylko o nim(radocha) a o kluczykacj żony w torebce z pilotem nie pomyślalem. Potem pod sklepem ,,ktoś" mi zamknął samochód, gdy stałem przy nim. Wtedy zaskoczyłem, że to pewnikiem kluczyki żonki robią mnie w jako ale nie skojarzyłem tego z mignięciem w drodze. Mam tak podlączony alarm, ze jak silnik pracuje i nacisnę na pilocie uzbrajanie alarmu, to nie zamyka centrala tylko migają wlaśniek ieruneczki.
Dzięki juz po zmartwieniu.
Dzięki juz po zmartwieniu.
Octavia III -1.4 DSG ---[/i]