ukradli mi kompa help
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ukradli mi kompa help
ukradli mi sterownik silnika, silnik w moim granacie(granatowy kolor) to 1,8 RP z jednopunktowym wtryskiem, czy ktoś mi może pomóc ustalić jakiego sterownika mam szukać lub w jaki sposób dojść do jego numerów. niestety nie wpadł mi do głowy pomysł że akurat ta część może paść łupem złodziei więc nigdy nie zainteresowałm się spisaniem parametrów ww sterownika
a wiecie jak weszli ?? może niektórzy się już domyślają, wyrwali znaczek VW z maskownicy i od tego momentu mieli full access do zamka maski przedniej

- piotrsrokosz
- Mały gagatek
- Kontakt:
No nie wiem czy jest takie bezpieczne jakieś dwa tygodnie temu miałem auto na posesji (mieszkam w domku) i niestety jakie było moje zdumienie rano wybita szybka i radio znikło. U sasiada również.pkirylcz pisze:W takim wypadku to chyba mnie bracie upewniles zeby zalozyc alarm z czujnikiem na otwarcie klapy.
Na szczescie auto parkujemy na wlasnym podworku i mozna zostawic je nawet otwarte i nic mu sie nie stanie. W podrozy jednak nie poza kosztami to straszny problem.

nie nie mam, jedynie w sprytnym miejscu przeciąłem kabelek zasilający pompę, mam nadzieję że wystarczy, chyba żaden złodziej nie będzie ślęczł godzinę nad znalezieniem miejsca cięcia ani nie będzie podciągał nowego przewodu, DAAROO jeśli to to, to jesteś WIELKI, a jeśli nie to i tak dzięki za zainteresowanieCorvax pisze:Masz w aucie fabryczne immo? Mooże przymierzali się żeby skroić całe auto, tylko ich ktoś spłoszył.
no to już brcie padłeś ofiarą zbiorowej akcji najwidoczniej, widziałem swego czsu gdzieś opisany pomysł wsadzenia radzia w miejsce popielniczki, nie czytając nawet wziąłem się do roboty, teraz mam grajo zamiast popielniczki, dodatkowo po starym sprzęcie notabene takim samym jak obecny został mi panel więc tą jego część która dokuje w radiu zaopatrzyłem w klapkę popielniczki i teraz jak zdejmę panel to w jego miejsce zakładam atrapę z klapką i trzeba się dobrze przypatrzyć żeby wykryć podstęppiotrsrokosz pisze: No nie wiem czy jest takie bezpieczne jakieś dwa tygodnie temu miałem auto na posesji (mieszkam w domku) i niestety jakie było moje zdumienie rano wybita szybka i radio znikło. U sasiada również.