Wyłącznik bezpieczństwa lub zapłonu - jest taki?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- el_tommo
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wyłącznik bezpieczństwa lub zapłonu - jest taki?
Witam ponownie po dość długiej nieobecności!
Przywiozłem właśnie uszkodzonego golfa mk4 1.6 AKL i mam pytanko gdyż dzisiaj po zdobyciu sprawnego rozrusznika będę próbował go odpalić.
Czy jest gdzieś w środku jakiś wyłącznik który odcina prąd po wypadku?
Czy silnik odpali jeżeli jeszcze nie podłączyłem vaga i nie kasowałem żadnych błędów (bo pewnie po stłuczce coś się zapisuje do komputera).
Z góry dziękuję za odpowiedzi! Pozdrawiam!
Przywiozłem właśnie uszkodzonego golfa mk4 1.6 AKL i mam pytanko gdyż dzisiaj po zdobyciu sprawnego rozrusznika będę próbował go odpalić.
Czy jest gdzieś w środku jakiś wyłącznik który odcina prąd po wypadku?
Czy silnik odpali jeżeli jeszcze nie podłączyłem vaga i nie kasowałem żadnych błędów (bo pewnie po stłuczce coś się zapisuje do komputera).
Z góry dziękuję za odpowiedzi! Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 19:44 przez el_tommo, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Wszystkich i Pozdrawiam!!!
przekażnik pompy paliwa spełnia niejako to zadanie tzn
jest przekaznikiem podwójnym
specjalne rozwiązanie zabezpieczające automatycznie odcina zasilanie elktryczne pompy jeżeli silnik nie pracuje a zapłon nie zostanie wyłączony (np w razie wypadku
jest przekaznikiem podwójnym
specjalne rozwiązanie zabezpieczające automatycznie odcina zasilanie elktryczne pompy jeżeli silnik nie pracuje a zapłon nie zostanie wyłączony (np w razie wypadku
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 15:30 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.