Dobór końcówek wtryskiwaczy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Klasnitz
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Dobór końcówek wtryskiwaczy

Post autor: Klasnitz » śr sty 30, 2008 16:21

Witam wszystkich.

To mój pierwszy post i mam nadzieję że piszę w dobrym miejscu i nie naruszam regulaminu forum... :helm:

Mam pytanie. Chcę wymienić końcówki wtryskiwaczy w mojej dwójce. Pod maską mam 70-cio konny silnik TD bez intercoolera (nie wiem jakie jest oznaczenie, chyba JR). Chciałem wymienić końcówki wtryskiwaczy. Nie wiem niestety jakie końcówki tu podchodzą , jakie były by najlepsze w rozsądnej cenie. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bongo
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: bongo » śr sty 30, 2008 16:24

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Ten temacik powinie co nieco rozjaśnić.

Klasnitz
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Klasnitz » śr sty 30, 2008 16:39

Hej , poczytałem posta ale niewiele wyjaśnił. Pojawiło się kilka aukcji allegro ale żadnej z nich inni użytkownicy nie polecali. Bardzo bym prosił o konkrety, chodzi mi o symbol końcówki oraz o polecane firmy. A jak już by się ktoś z Krakowa znalazł i napisał gdzie jest jakiś solidny sklep gdzie można by je kupić to był bym w 7 niebie. Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
bongo
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: bongo » śr sty 30, 2008 16:46

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... &start=795
Looknij jeszcze tutaj..

Klasnitz
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Klasnitz » śr sty 30, 2008 17:15

Dzięki bongo, tu już więcej konkretów. Z tego co wyczytałem to użytkownik To_mas kupił rozpylacze o symbolu DN0SD 274 i jest z nich zadowolony. Ja też bym chętnie na takie wymienił ale cena nowych BOSHów trochę mi nie odpowiada, chyba że ktoś tak jak Apsik ma takie do odsprzedania (oczywiście z niewielkim przebiegiem). A jeśli nie to proszę o sugestie w sprawie tańszych lecz godnych zamienników. No i oczywiście sugestie użytkowników z Krakowa co do sklepu i może jeszcze jakiegoś dobrego pompiarza w Grodzie Kraka. Aha i jeszcze jedno pytanko, o czym jeszcze warto pamiętać przy wymianie końcówek.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”