Od jakiegoś czasu trzęsie mi kierownicą, koła mam wywarzone, całe przednie zawieszenie jest też nowe. Wczoraj wszedłem na kanał i wydaje mi się że przegub wewnętrzny ma luz.
Czy możliwe jest aby od przegubu trzęsło kierownicą ? Jak można zdjagnozować na 100% że przegub wewnętrzny jest uszkodzony ? Jeżeli jest uszkodzony to jakiej firmy najlepiej kupić ?
Pytanie o przegub wewnętrzny.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
tak jak kolega pisze + 30 zł komplet usczelniaczy mi mechanik zrobił przegub i usczelniacze za 120 zł
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Często jest tak że jak auto postoi, to przez jakiś czas nie czuć żadnego drgania, po rozgrzaniu zaczyna trząś. Ostatnio zaczeło coś mi wydawać takie delikatne stuki podczas gdy wyhamowuje silnikiem z małych prędkości lub jak jadę na luzieT.O.B.I. pisze:wystepuje to jak samochod przyspiesza (ciagnie) czy na luzie tez?
tak 40- 50km\h. Wszedłem ostatnio na kanał i złapałem pułośkę i wydaje mi się, że przegub wewnętrzny ma delikatny luz, z drugiej strony tego niema.