Jak usunac chwilowy kierunkowskaz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak usunac chwilowy kierunkowskaz
Witam Wszystkich Forumowiczów:)
Od kilku dni jestem posiadaczem Golfa V i zaczyna mnie denerwować kierunkowskaz. Po lekkim naciśnięciu miga 3 razy (wiem że to jest normalne). Czy można to z mienić bo bywa to nieprzydatne i mylące. Np. jedziemy 3 pasmówką i chcemy zmienić ze środkowego na lewy i naciskamy kierunkowskaz ale jednak rezygnujemy i chcemy zostać na swoim pasie. Kierunkowskaz miga 3 razy i myli innych użytkowników ruchu. Chciałbym się pozbyć tej "wygody". Jak to mozna zrobić- autko na gwarancji...
Pozdrawiam
Od kilku dni jestem posiadaczem Golfa V i zaczyna mnie denerwować kierunkowskaz. Po lekkim naciśnięciu miga 3 razy (wiem że to jest normalne). Czy można to z mienić bo bywa to nieprzydatne i mylące. Np. jedziemy 3 pasmówką i chcemy zmienić ze środkowego na lewy i naciskamy kierunkowskaz ale jednak rezygnujemy i chcemy zostać na swoim pasie. Kierunkowskaz miga 3 razy i myli innych użytkowników ruchu. Chciałbym się pozbyć tej "wygody". Jak to mozna zrobić- autko na gwarancji...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt sty 22, 2008 16:21 przez pale5, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Tak jak edzio podpowiada mozna to wyloczyc nie wiem czy w golfie V ale w innych autach na plycie VW tak Podejrzewam ze idzie na pewno
Ostatnio zmieniony pt mar 12, 2010 14:46 przez jeryk10, łącznie zmieniany 1 raz.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
na pewno możnajeryk10 pisze: nie wiem czy w golfie V

- Progresywny
- Lubie to!
- Przemo440
- Forum Master
- Kontakt:
Bolson Tdi
[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 09:01 ]
kolega z forum robi takie układy też będe montował do siebie
tu masz czegóły
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=297367
zaraz Ci podam linka jest to możliweA ja znów w moim mk4 chciałbym tą funkcje miec

[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 09:01 ]
kolega z forum robi takie układy też będe montował do siebie

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=297367
Ostatnio zmieniony sob mar 13, 2010 10:01 przez Przemo440, łącznie zmieniany 1 raz.