Wachania obrotow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wachania obrotow
moze mi ktos powiedziec czy czujnik temperatury plynu chlodniczego lub czujnik temperatury silnika moze jakos wplywac na wachania obrotow?? chodzi mi o to ze przy redukcji z 3 na 2 lub w czasie jazdy przy wzuceniu na luz obroty spadaja ponizej 900 i po sekundzie wracaja do normalnych obrotow ( 900 ) taki spadek jest dopuszczalny??
Ostatnio zmieniony pn sty 14, 2008 18:00 przez Deniro1981, łącznie zmieniany 1 raz.
masz auto na gazie czy na benzynie
ja mam problem znowu z falowaniem obrotów na jałowym po założeniu gazu
gozownik mi powiedzial ze łapie "lewe obroty" od wiatru-ale co do tego ma wiatr na jałowym - jak zwykle wciśniecie byle czego zeby tylko cos gadać
nie wydaje mi sie zeby toi jakoś zle wpływalo na silnik - ale to tylko moje skromne zdanie
a dołaczam sie do pytania tylko z tym falowaniem obrotów
ja mam problem znowu z falowaniem obrotów na jałowym po założeniu gazu
gozownik mi powiedzial ze łapie "lewe obroty" od wiatru-ale co do tego ma wiatr na jałowym - jak zwykle wciśniecie byle czego zeby tylko cos gadać
nie wydaje mi sie zeby toi jakoś zle wpływalo na silnik - ale to tylko moje skromne zdanie
a dołaczam sie do pytania tylko z tym falowaniem obrotów
Moj gofer http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2146103&sid=d102ca454f88ccf5079516023e27ad6c#2146103