Witajcie
Mam taki problem jakieś dwa miechy temu zmieniłem amorki z tyłu (Monroe) i teraz z przodu KYB dziwne uczucie jakby to nic nie dało auto dalej buja jest miękie może poradzicie cos zeby było twardsze. Z tego co wiem to zawieszenie jest standardowe. I jeszcze jedno prawe przednie koło stuka przy znianie biegów i bardzo złużywa oponę szczególnie od środka pewnie to przegłób i zbiezność. A może ktoś miał problem z mokrymi dywanami w autku bo nie wiem gdzie przecieka podłogę robiłem i dalej mokro.
Proszę o pomoc jeśli możecie
Mk3 AAM zawieszenie- pomóżcie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jesli chodzi o zawieszenie polecam wymiane spreżyn.. wystarczy -40/-40 i autko juz zupelnie inaczej sie 3ma drogi. Jesli chcesz jezdzic ostro na zakretach polecam takze wymiane opon na szersze i o nizszym profilu 
Jesli chodzi o te nieszczesne kolo to podjerzewam ze masz juz silent-blocki do wymiany i zbieznosc takze przydalo by sie ustawic od nowa.
Woda na dywaniku.. juz gdzies to bylo na forum.. poszukaj dobrze a znajdziesz

Jesli chodzi o te nieszczesne kolo to podjerzewam ze masz juz silent-blocki do wymiany i zbieznosc takze przydalo by sie ustawic od nowa.
Woda na dywaniku.. juz gdzies to bylo na forum.. poszukaj dobrze a znajdziesz

Życie zaczyna się po ... wyżej momentu obrotowego
ja mam taką samą furkę, tyle że przede mną wymiana tulei tylnej belki i amorków..
wózek jest mało stabilny i jest miękki - stanowczo za dużo.
przy zakupie amorków polecano mi na tył Sachs zamiast Monroe - są ponoć bardziej sztywne..
jakkolwiek - efekty pozna dopiero w połowie czerwca - oddaję samochód do mechanika i idę na urlop. Po powrocie dopiero zobaczę czy jest jakaś róznica... a mam nadzieję że będzie...
wózek jest mało stabilny i jest miękki - stanowczo za dużo.
przy zakupie amorków polecano mi na tył Sachs zamiast Monroe - są ponoć bardziej sztywne..
jakkolwiek - efekty pozna dopiero w połowie czerwca - oddaję samochód do mechanika i idę na urlop. Po powrocie dopiero zobaczę czy jest jakaś róznica... a mam nadzieję że będzie...
Pozdrawiam,
Baltazar
Baltazar