Grill bez znaczka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Grill bez znaczka
Witam kolegow mam pytanko bo zamierzam sobie kupic gril bez znaczka do mk4 czy jego sie lakieruje bo nie jestem pewnien ale kolega mi mowił ze tych grilli sie nie lakieruje tylko sie odrazu montuje pozdrawiam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141033
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Powiedz Ci tak ie lakierował bym bo z jednego prostego względu a mianowicie jak go polakierujesz pęd powietrza działą można powiedzieć jak tarka i może po jakimś czasie Ci farba schodzić kup i wstaw taki jaki jest takie jest moje zdanie
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Gril bez znaczka -wstydzimy się mariki !!!----- a na serio co ma pęd powietrza do lakierowanego grila to jusz wcześniej będą odpryski od kamyków i rysy od mycia na myjni .
Kupno zależy od tego czy jest surowy czy jusz lakierowany , ja osobiście wolał bym surowy i go lakierować ponieważ wiem wówczas co mam, zwłaszcza podkład
Kupno zależy od tego czy jest surowy czy jusz lakierowany , ja osobiście wolał bym surowy i go lakierować ponieważ wiem wówczas co mam, zwłaszcza podkład