Problem z blendami i halogenem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z blendami i halogenem
Witam mam aktualnie w przednim zderzaku migacze clear i do tego halogeny clear lecz nie pasują do reszty chcę zatem zmienic przód na dymione blendy i kierunkowskazy.
Mam w związku z tym problem chciałbym zachowac halogeny lecz nie stac mnie na dymione.... Dało by sie jakoś połączyc ze sobą dymione blendy z moim halogenem ??
np przykleic dymioną zaślepkę którą kupie zamiast szkła w moim halogenie clear??
Co radzicie??
Mam w związku z tym problem chciałbym zachowac halogeny lecz nie stac mnie na dymione.... Dało by sie jakoś połączyc ze sobą dymione blendy z moim halogenem ??
np przykleic dymioną zaślepkę którą kupie zamiast szkła w moim halogenie clear??
Co radzicie??
---------- Passat -----------
- Paweł Marek
- V.I.P.

no nie plastykowa zaślepka zamiast szkła nie da rady. To już lepiej spróbuj je sam przydymić, czy też przyciemnić, korzystając z porady o przyciemnianiu głównych reflektorów co znajdziesz w dziale FAQ
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Tylko że jak przyciemnie moje clear halogeny(które maja popękane szkło) to jak zamontuje środkową zaślepke tą pomiędzy halogenem a migaczem?? hehPaweł Marek pisze:To już lepiej spróbuj je sam przydymić, czy też przyciemnić, korzystając z porady o przyciemnianiu głównych reflektorów co znajdziesz w dziale FAQ
Panowie my sie chyba nie rozumiemy....... chce dymiony halogen srodkową zaślepkę i kierunek...
1. rozbiore halogen zeby go przyciemnic to mi sie rozsypie szkło w rece bo jest popękane...
2. jak zamontuje środkową zaślepke?? jeśli jest ona łączona z zaslepką na halogen?
[ Dodano: 11 Gru 2007 21:31 ]
1. rozbiore halogen zeby go przyciemnic to mi sie rozsypie szkło w rece bo jest popękane...
2. jak zamontuje środkową zaślepke?? jeśli jest ona łączona z zaslepką na halogen?
[ Dodano: 11 Gru 2007 21:31 ]
Wiem jak przyciemniac i nie o to pytałem....lordmatej pisze:Użyj farby do reflektorów czarnej-dwie warstwy wystarczą do ciemnego efektu i nie psują właściwości świetlnych
- Paweł Marek
- V.I.P.

poszukasz samej środkowej która występuję jako osobna, sam nie kapuję - o to ci chodzi?buxi pisze:jak zamontuje środkową zaślepke?? jeśli jest ona łączona z zaslepką na halogen?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.