Witam,
mam problem nie wiem co sie dzieje...
Mam golfa II1.8 benzyna na gazie odplana normalnie i na jalowym chodzi bez zarzutów lecz jezeli chce ruszyc, jechac gasnie i nie mam pojecia o co chodzi....
Na bezynie nie pali wogole wiec to pomijam ale na gazie chodzil normalnie i teraz cos mu padlo i nie mam zielonego pojecia o co mu chodzi... Wtrys gazu jest osobno czyli nie pod wtrys gaz odkrecony na maxa i tak nie chodzi na biegu....
Czy ktos moze mi pomoc lub wytlumaczyc problem
Z gory dziekuje
Na jalowym pali, na biegu gasnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Na jalowym pali, na biegu gasnie
Ostatnio zmieniony sob gru 01, 2007 13:49 przez dejmi, łącznie zmieniany 1 raz.
A n wyskoich obrotach normalnie możesz ruszać i jechać?? jeśli tak to może sprzęgło ci delikatnie ciągnąć i ci gaśnie... nie czuć po aucie? biegach ze troche ciężej wchodzą??
Stary VR viewtopic.php?t=149702
Instalacja ma 3 lata...
Ze sprzęgłem jest wszystko dobrze...
ŁukaszMan chyba ma racje że może to być parownik i filtr gazu,
"Na gazie podczas dodawania gazu strasznie szarpie. Zauważyłem także że jeżeli dodam więcej gazu to nie przyspiesza a silnik ryczy jeżeli zacznę odejmować gaz autko nagle wyrywa do przodu jednak trzeba to robić bardzo delikatnie."
Instalacja I BRC
Ze sprzęgłem jest wszystko dobrze...
ŁukaszMan chyba ma racje że może to być parownik i filtr gazu,
"Na gazie podczas dodawania gazu strasznie szarpie. Zauważyłem także że jeżeli dodam więcej gazu to nie przyspiesza a silnik ryczy jeżeli zacznę odejmować gaz autko nagle wyrywa do przodu jednak trzeba to robić bardzo delikatnie."
Instalacja I BRC
Ciężka praca daje rezultaty...