kupilem komplet sprezyn i teraz do was pytanie, ile moze kosztowac w warsztacie wymiana ich ? nie znam sie i nie wiem jaka cena jest dobra zeby mnie nie oszukali..jak to w warsztatach bywa zazwyczaj.pozdrawiam i czekam na odp
Pytanie o koszta wymiany sprezyn
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pytanie o koszta wymiany sprezyn
Witam, mam obnizonego golfa..snieg zaczal padac a ja nie chce robic za plug 
kupilem komplet sprezyn i teraz do was pytanie, ile moze kosztowac w warsztacie wymiana ich ? nie znam sie i nie wiem jaka cena jest dobra zeby mnie nie oszukali..jak to w warsztatach bywa zazwyczaj.pozdrawiam i czekam na odp
tcm1 jak ja wymieniałem u siebie (w passacie) to za wymianę przodu dałem 100zł (tył zrobiłem sam ale pytałem gościa to za 60 zł by mi go zmienił) do tego dochodzi jeszcze koszt ustawienia geometrii zawieszenia kolejna 100zł
Ostatnio zmieniony pt lis 30, 2007 14:57 przez misiek, łącznie zmieniany 1 raz.