Cykanie wtrysku?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
LordOmen
- Mały gagatek

- Kontakt:
Cykanie wtrysku?
Jest mozliwym zeby wtryskiwacz (1.6 ABU spi) cykal? Mam w aucie gaz i ten objaw ma miejsce oczywiscie tylko w benzynie, cyka i cyka bez wzgledu na temperature. Dzis zagladnalem i wyczyscilem go troche z mazi koloru brazowo-czarnej. Mozna wtryskiwacz zdemontowac i jakos wyczyscic? Moze jest zabrudzony w srodku i stad te dzwieki? Dodam ze nie wplywa to jakos na osiagi auta bo nie zauwazylem spadku mocy lub wiekszego spalania.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

- marek2907
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
im starszy wtryskiwacz tym więcej pracuje im więcej pracuje tym bardziej się wyrabia i głośniej pracujeLordOmen pisze:Ale wczesniej nie cykal wogole![]()
jeśli ci to przeszkadza to go wymień ale tanio nie będzie
ale potrzeby wymiany ja tu nie widzę
sam jeżdzę na "głośnym" wtryskiwaczu już dwa lata i nic się niedzieje
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Kupić dieslaSzosownik pisze:Czyli nie ma mozliwosci pozbycia sie tego zjawiska?
raczej nie ma takiej opcji i radzę się przyzwyczaić i zapomnieć
Nie ma się co przejmować, przy zamkniętej masce prawie nie słychać.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 25 Lis 2007 11:11 ]
Raczej cykał, ale się wcześniej nikt nie wsłuchiwał...LordOmen pisze:Ale wczesniej nie cykal wogole
-
LordOmen
- Mały gagatek

- Kontakt:
Diesla to prawie mam bo padaja szklanki i przymierzam sie do wymiany (czytalem na forum ze mam kupic INA i tak zrobie). A sluchac, sluchalem bo jestem po wymianie silnika (przeczytaj moje posty) i teraz moze jestem przewrazliwiony ale nie mam kasy na nastepny motor dlatego pytam. Dziekuje za pomoc i musze sie pogodzic ze TTTMGrzesiekk1982 pisze:Kupić dieslaSzosownik pisze:Czyli nie ma mozliwosci pozbycia sie tego zjawiska?
raczej nie ma takiej opcji i radzę się przyzwyczaić i zapomniećcykanie zastąpi klekot. Ewentualnie samochód elektryczny
![]()
Nie ma się co przejmować, przy zamkniętej masce prawie nie słychać.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 25 Lis 2007 11:11 ]Raczej cykał, ale się wcześniej nikt nie wsłuchiwał...LordOmen pisze:Ale wczesniej nie cykal wogole