Jak podłączyć przewody od podgrzewania foteli??

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

lesny69
Nowicjusz
Nowicjusz

Jak podłączyć przewody od podgrzewania foteli??

Post autor: lesny69 » sob lis 24, 2007 19:14

Witam serdecznie. Znalazłem już wiele postów na ten temat ale niestety nigdzie nie ma tego co by mnie interesowało. Otóż kupiłem komplet foteli podgrzewanych wraz z włącznikiem i wiązką przewodów. Dzisiaj przeplotłem przewody z włącznika do puszki z bezpiecznikami i tu jest problem gdyż z tej wiązki idzie jedna kostka którą łączymy z drugą wiązką która idzie już bezpośrednio do foteli ale oprócz tego są trzy pojedyncze przewody jeśli dobrze pamiętam to niebiesko szary, brązowy (cienki), czarny (gruby) wszystkie zakończone wtyczkami z drugiej wiązki oprócz kostki idą brązowy (gruby) i czarny (cienki) Stąd moje pytanie jak podłączyć resztę przewodów. Domyślam się że gruby brązowy to masa i łączymy ją do takiej okrągłej brązowej puszki ale co z resztą??

greg

Post autor: greg » sob lis 24, 2007 23:23

lesny69 pisze:jeśli dobrze pamiętam to niebiesko szary, brązowy (cienki), czarny (gruby) wszystkie zakończone wtyczkami z drugiej wiązki oprócz kostki idą brązowy (gruby) i czarny (cienki) Stąd moje pytanie jak podłączyć resztę przewodów
bardzo proste - obok skrzynki bezpieczników a raczej nad nią - w kierunku zegarów/kierownicy zobaczysz takie plastiki w kolorze niebieskim, żółtym, szarym - w które wepniesz te swoje kabelki - każdy kolor w odpowiednii plastik - nie martw sie jest tam odpowiednio dużo miejsca :bigok:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”