regulacja swiatel mkIII pomoc potrzebna

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
orzel12
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

regulacja swiatel mkIII pomoc potrzebna

Post autor: orzel12 » śr maja 04, 2005 18:22

mam problemik poniewaz swiatla zaczely swiecic mi w kosmos postanowilem je troche wyregulowac gdy chcialem opuscic je tym mechanizmem automatycznym i przekrecilem pokretlo w kabinie to silniczek slychac ze chodzi ale swiatelka ani drgna lewe udalo mi sie recznie doprowadzic do naormalnej pozycji ale w prawym niestety pokretlo reczne tez nie dziala i swiatelko swieci mi na wysokosc pierwszego pierta :grin: jak moge je ustawiic i czemu nie schodza w dol za pomoca silniczka moze cos spadlo prosze poradzcie cos przeciez nie bede zmienial lampy

Awatar użytkownika
VWjowiec
..::Golf Black Club::..
Kontakt:

Post autor: VWjowiec » śr maja 04, 2005 18:58

tematu niestety nie przerabiałem, ale być może masz uwalone trybiki co idą od silniczka, wiec dostań sie do niego i sprawdz co z nim :hmm:

Awatar użytkownika
orzel12
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: orzel12 » śr maja 04, 2005 19:30

ale czy do tego trzeba wykrecac lampe bo o mnie atrapka tzn takie brewki przyklejone sa na stale i nie bardzo mi to wyjdzie jesli trzeba wyciagac cala lampke

Awatar użytkownika
VWjowiec
Kontakt:

Post autor: VWjowiec » śr maja 04, 2005 20:01

nie trzeba, musisz poprostu poświecić czymś od dołu lampy od wewnątrz albo namacać to

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”