Problem z centralnym zamkiem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Phoenix87
Nowicjusz
Nowicjusz

Problem z centralnym zamkiem

Post autor: Phoenix87 » ndz lis 18, 2007 12:22

Mam wielką prośbę, jeśli może ma ktoś schemat do centralnego zamka w Golfie 3 byłbym bardzo wdzieczny gdyby mi udostępnił.

Ale skoro już napisałem o schemacie przybliżę troche problem, może ktoś będzie wiedział o co chodzi. Tak więc pewnego dnia staram się otworzyć samochód centralnym, a tu kicha. Podczas przekręcania kluczyka (nie mam pilota :p) od razu zamykał. Jest to nieco irytujące szczególnie teraz gdy jest tak zimno :s Z drugiej strony wraz z tym pojawił się następny problem. Podczas zamykania drzwi centralnym mogłem zamykać również szyberdach, a teraz kicha ;) Wnioskuję że oba problemy są ze sobą związane. Proszę o pomoc.

kindlar
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: kindlar » ndz lis 18, 2007 20:18

Znajdziesz tu schemat elektryczny twojego golfa.

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » ndz lis 18, 2007 21:16

stycznik w zamku lub jego kable w wiązce dzrwiowej: szary, zielony i czerwony z jakimś paskiem. Kable te wchodzą we wtyk w supku drzwiowym w pierwszym pionowym rzędzie pinów od prawej. Zobaczysz to jak zsuniesz osłonę gumową z wiązki w tył.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”