Czym zastąpić filcowe maty wygłuszające??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Czym zastąpić filcowe maty wygłuszające??
Panowie macie może jakis pomysł albo doświadczenia w temacie "basen w mk2" ?? Te maty już się do niczego nie nadają, więc trzeba je czym zasąpić... Macie jakieś pomysły?? JA myśle zeby zrobić tak: Jakađ grubasy wzkadyina filcowa, na to przykleic karimate, a na to taka grubsza mate(folie budowalna na uszczelnienie budynkow przy murach) oczywiscie polozone to badzie filcem do dolu...
Powiedzcie mi jeszcze do czego sluza takie maty plastikowe z piaskiem w srodku??
Powiedzcie mi jeszcze do czego sluza takie maty plastikowe z piaskiem w srodku??
wojtuś a zlikwidowałeś przyczynę tej powodzi ??
ja co prawda nie w mk ale w innym samochodzie zastosowałem wełne mineralna bez folii aby sobie oddychała na to własciwą tapicerke i super jak się uleżało po jakims czasie było super
ja co prawda nie w mk ale w innym samochodzie zastosowałem wełne mineralna bez folii aby sobie oddychała na to własciwą tapicerke i super jak się uleżało po jakims czasie było super
Ostatnio zmieniony ndz paź 28, 2007 12:36 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego najpierw usuń przyczynę powodzi.
Jeśli to z przodu to sprawdź czy woda nie dostaje się przez dmuchawę powietrza.
Sprawdź czy masz folię zabezpieczająca za boczkami drzwi.
Należy sprawdzić wszystkie kanały odprowadzające wodę.
Wiem coś na ten temat walczyłem z tym jakiś czas temu.
A wygłuszenia wymieniłem na takie z innego auta.
Chętnie doradzę jeśli będziesz potrzebował pomocy.
Pozdrawiam
Jeśli to z przodu to sprawdź czy woda nie dostaje się przez dmuchawę powietrza.
Sprawdź czy masz folię zabezpieczająca za boczkami drzwi.
Należy sprawdzić wszystkie kanały odprowadzające wodę.
Wiem coś na ten temat walczyłem z tym jakiś czas temu.
A wygłuszenia wymieniłem na takie z innego auta.
Chętnie doradzę jeśli będziesz potrzebował pomocy.
Pozdrawiam
110 TYŚ. I MKNIEMY DALEJ!!!
-
- Forum Master
- Kontakt:
dziejo, szwendak, spoko przyczyna zlikwidowana, lalo na tzw. otworach technologicznych
tak mam wyguszony cay tyl i drzwi, ale tu nie chodzi o tozeby bylo cicho tylko zeby miec cos pod ori wykadzinagrzesbidz pisze:mate dekarka mozesz nałozyc, lub maty bitumiczne ale to juz drozsza sprawa
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wojtek ja takie coś kupowałem do siebie, jest to bardzo podobne do oryginału jak nie oryginał, ma to wielkość mniej więcej 1m coś na nie całe 2 m i spokojnie wystarcza na całą podłogę. Kosztowało coś niecałe 20 zł jedna sztuka i ja to kupowałem w Raciborzu w hurtowni materiałów, ale za chiny nie pamiętam nazwy, wiem, że taka dziwna coś na w czy v jutro będę w Raciborzu to się spytam o dokładną nazwę. Ja to mam już jakiś czas i bardzo dobrze się to zachowuje
[ Dodano: Nie Paź 28, 2007 12:45 ]
kwestia czy chcesz je założyć z powrotem, no ale ja bym nic nie kombinował, skoro zlikwidowałeś źródło powodzi to stare, zgniłe maty wymienić na nowe i tyle
[ Dodano: Nie Paź 28, 2007 12:45 ]
kwestia czy chcesz je założyć z powrotem, no ale ja bym nic nie kombinował, skoro zlikwidowałeś źródło powodzi to stare, zgniłe maty wymienić na nowe i tyle
-
- Forum Master
- Kontakt: