Wymina licznika w Golfie 2

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
ozik
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Wymina licznika w Golfie 2

Post autor: ozik » wt kwie 26, 2005 23:48

siema, powiedzcie mi czy jak mam teraz licznik na ktorym mam predkosc do 200km/h to czy moge go wymienic na taki co bedzie mial 20km/h poprostu czy bedzie dobrze pokazywal predkosc czy trzeba bedzie cos ustawic, pytam poprsotu dlatego ze chce wymienic caly licznik na licznik z obrotomierzem a ten co mam okazje kupic ma wlasnie 220km/h i nie wiem jak to z tym jest,

aha i jeszcze jedno w moim golfie jest licznik na jedn wtyk i czy da sie licznik z dwoma wtykami zrobic jakos na jedna ??

THX :)

brak podpisu

Awatar użytkownika
igor002
Marysiakra
Marysiakra
Kontakt:

Post autor: igor002 » wt kwie 26, 2005 23:59

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UPRZEJMIE!!!!!!!!!!! PROSI SIE O UŻYWANIE OPCJI SZUKAJ, JEST TO CZESC REGULAMINU DO KTÓREGO STOSOWAĆ MUSZĄ SIE WSZYSCY!!
NIE BEDZIESZ WYJĄTKIEM!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sory z e z gróbej rury, ale postów na ten temat było multum i sie robi śmietnisko, a ty jestś widze nowy i niech to ci da do myslenia!!

Mk3 GTI 16V ABF

Awatar użytkownika
ozik
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: ozik » śr kwie 27, 2005 01:01

no dobra SORRY

brak podpisu

Awatar użytkownika
kkkubek
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: kkkubek » śr kwie 27, 2005 09:35

Tak jak kolega napisal wyzej,uzywaj obcji szukac.A co do towjego pytania to bedzie przeklamywal,u siebie mialme ten sam problem.A co do wtyczek mozna przerobic gdzies jest to nawet chyba opisane jak dobrze pamietam.Ale po co sie bawic jest tego na alegro pelno wiec tam szukaj.Pozdro

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”