Jak wyjac przycisk z konsoli
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
wislakpawel
- Nowicjusz

Jak wyjac przycisk z konsoli
Witam mój problem może nie jest jakiś strasznie poważny ale ufam że ktoś mi pomoże. Chciałbym poradzić się was jak można wyjąć przedstawiony na zdjęciu przycisk ogrzewania tylnej szyby? Wpadła mi do środka ta zaślepka z symbolem i strasznie mnie to denerwuje i chciałbym ją wyciągnąć i przykleić spowrotem, a boje się, że mógłbym uszkodzić ten przycisk przy próbie wyjęcia go. Proszę o radę jak umiejętnie wymontować ten przycisk?? Z góry dziękuję za odpowiedz. 

Ostatnio zmieniony wt paź 23, 2007 17:40 przez wislakpawel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wislakpawel
- Nowicjusz

Wyciągnołem boczną zaślepkę ale nie ma połączenia między nimi (jest plastikowa przegroda), ta boczna faktycznie była na wcisk i dosyć łatwo wyskoczyła natomiast ta o którą mi chodzi nie chce wyskoczyć, a ja boje się że mogę urwać plastki albo zaczepy. Napewno ta zaślepka jest tylko na wcisk??. Przy okazji może oriętuje się ktoś gdzie jest i jak dostać się do czujnika w dzwiach (golf 4), ponieważ mam coś z tym czujnikiem w prawych przednich drzwiach, bardzo często nie reaguje na otwieranie drzwi