I jak ustawiam znak na kole rozrzadu do plaszczyzny glowicy to rizjezdzaja mi sie znaki na kole padowym na wale korbowym ze znakiem na kole rozrzadu na walku posrednim, i na odwrot jak ustawie ze te 2 dnaki sie pokrywaja to ucieka mi znak na na kole rozrzadu na walu rozrzadu o jakies 0.5 zeba !!! ;-[ Probowalem przestawic o jeden zab w lewo lub w prawo to jeszcze bardziej sie rozjezdzaly znaki
Niemozna ustawic rozrzadu na znaki !!! POMOCY !!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Niemozna ustawic rozrzadu na znaki !!! POMOCY !!!
Witam ... Mam probelm jak w temacie, zmienialem pasek rozrzadu ( silnik PF ) i niemoglem ustawic go na znaki ( znak na kole rozrzadu na wlaku rozrzadu do plaszczyzny glowicy i jednoczesnie zgranie znakow na kole pasowym na wale korbowym ze znakiem na kole rozrzadu na wlaku posrednim ) -> chyba sie nie byle ? Jesli tak to prosze o sprostowanie.
I jak ustawiam znak na kole rozrzadu do plaszczyzny glowicy to rizjezdzaja mi sie znaki na kole padowym na wale korbowym ze znakiem na kole rozrzadu na walku posrednim, i na odwrot jak ustawie ze te 2 dnaki sie pokrywaja to ucieka mi znak na na kole rozrzadu na walu rozrzadu o jakies 0.5 zeba !!! ;-[ Probowalem przestawic o jeden zab w lewo lub w prawo to jeszcze bardziej sie rozjezdzaly znaki
Czy ktos sie spotkal z takim przypadkiem i co moze byc tego przyczyna A moze to normalne w PF'ie choc u mojego ojca w RF jest normalnie i wszytsko bylo mozna dobrze ustawic ;-/ Prosze o wszelkie wskazowki z gory dzieki PozdroVWka @ll.
Re: Niemozna ustawic rozrzadu na znaki !!! POMOCY !!!
na walku posrednim nie koniecznie musi byc na znak ja niemialem i chodzil aparatem sobie ustawisz ustaw tylko na walku rozrzadu i wale korbowym oczywiscie zerknij na znak na kole zamachowym i obudowie sprzegla