gdzie się podpiąc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
gdzie się podpiąc
witam mam pytanko kipiłem listwe z niebieskimi diodami
i chciałem zapytać gdzie moge się wpiąc dokladnie w ktorym miejscu żeby mi się ona zaswiecała jak otworzę dzwi 
- JayT
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Światło w bagażniku świeci się przy otwartej klapie, włącznik jest wbudowany w zamek (dostęp do niego masz po zdjęciu wewnętrznego plastiku z klapy, mocowanego na jeden blachowkręt i zatrzaski)bastek016 pisze:a w swiatełko bagażnika kiedy dostaje prąd ? jak otwieram klape czy dzwi ? i gdzie jest włącznik krancowy
to jest własnie wyłącznik krańcowy... własnie w niego najlepiej sie wpiąc. Idą z niego 3 kabelki musisz znaleźć ten na którym pojawia się +12V gdy sa otwarte drzwi (nie wiem czy to czasem nie brązowo-biały).bastek016 pisze:w supku znalazłem taki cycek jak go przytrzymamto gasnie swiatło w podsufitce
pytanie czy moge się w niego wpiąc ??:)
- Paweł Marek
- V.I.P.

nie nie tak. Plus stały misisz skądś pociągnąć, może od skrzynki bezpieczników albo z wiązki od pompki centralnego czerwonoczarny kabel, idzie koło progu więc blisko Minus pojawi się na kabelku brązowo-białym z włącznika krańcowego po otwarciu drzwi. Podłączasz się pod te dwa i banglaNodle pisze:+12V
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
i gitara gra
listwy sobie już
zlutowałem
jutro się pobawie z tym
hm jeszcze jedno moge sobie + podpieprzyć od
zapalniczki
i tak jej nie urzywam
i zapewniam że nikt nie bedzie
a pozatym ona coś i tak nie działa 
Ostatnio zmieniony pn paź 15, 2007 21:22 przez bastek016, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.