Pytanie o amorki lub coś innego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Pytanie o amorki lub coś innego
Mam małe pytanie do was podczas szybszej jazdy 80 120 to też zależy od podłoża zazwyczaj na takich garbach jak asfalt jest pofaldowany rzuca mi kufrem troche co to amory miałem wymiane 3 lata temu firmy delhi amory gazowe i zalozone odboje maja przejechane 50 tys co to amorki czy sprezyny oprucz tego nie mam zadnych problemów z nimi
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Pytanie o amorki lub coś innego
moze tuleje/silentbloki tylnej belki?grandilodz pisze:Mam małe pytanie do was podczas szybszej jazdy 80 120 to też zależy od podłoża zazwyczaj na takich garbach jak asfalt jest pofaldowany rzuca mi kufrem troche co to amory miałem wymiane 3 lata temu firmy delhi amory gazowe i zalozone odboje maja przejechane 50 tys co to amorki czy sprezyny oprucz tego nie mam zadnych problemów z nimi
Re: Pytanie o amorki lub coś innego
Całkiem możliwe że tuleje metalowo-gumowe tylniej belki mozna to sprawdzic w prosty sposób i wcale nie trzeba jechac szybko np. bieg III i ruszac kierownicą na boki Jezli tył samochodu zacznie "pływac" to tuleje