Problem z alarmem cobra 7900

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

xisio
Ma gadane
Ma gadane

Problem z alarmem cobra 7900

Post autor: xisio » ndz wrz 09, 2007 16:04

Kupilem golfa 4 z alarmem cobra 7900, dzis cos mnie podkusilo by wyjac baterie w pilocie i wlozyc nowa, od tego czasu nie dziala mi pilot i nie moge wylaczyc alarmu, samochod moge otworzyc z kluczyka i zapalic ale co chwila zalacza sie alarm, do alarmu nie mam zadnego kluczyka do jego wylaczania tak samo na alarmie nie ma gdzie go uzyc.

Jakies pomysly ?

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » ndz wrz 09, 2007 16:46

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic474774.html
akurat tu są instrukcje do modeli od 7901 wzwyż, żeby je ściągnąć trzeba się zarejestrować. W każdym razie chyba potrzebny jest jakiś kod pin do programowania.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

xisio
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: xisio » pn wrz 10, 2007 00:28

poradzilem sobie inaczej ale nie mialem juz czasu by napisac bo poszedlem do pracy.

Wiec na pilocie po przytrzymaniu 2 klawiszy na raz po 15 sek zapala sie dioda, wystarczy isc do samochodu otworzyc z kluczyka (wyje) zapalic go i nacisnac duzy klawisz na pilocie i juz zaczyna dzialac.

To tak dla potomnych moze sie przyda :)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”