Dziś zrobiłem przednie drzwi. Nie działało oświetlenie i centralny odbijał. Tak jak mówiliście zimny lut. Zabrałem się za tylne lewe. Panowie nie wiem jak wy sobie z tym dajecie rade ale ja poległem. Wyjąć to ustrojstwo to jest masakra. A złożyć to poezja. Z przodu szybko poszło - a tu 6 h i pupa. Panowie jak z powrotem wsadzić ten zamek razem z blachą i cięgnami. tam są jakieś prowadnice. Jak wyjmowałem to rozczepiłem zamek od blachy ale wsadzić to dramat. Macie jakieś pomysły. Nie mogę nigdzie znaleźć na forum kpl. manuala do tylnich drzwi. Jeszcze jedna ważna sprawa. Szyba tylnia nie ma tak jak przednia 2 śrub tylko plastikowe mocowanie i jeden klin. I teraz moje pytanie jak razem połączyć blachę z centralnym zamkiem i z szybą. NIE MOGĘ
Wymiana centrala w tylnich drzwiach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana centrala w tylnich drzwiach
Witam Panowie
Dziś zrobiłem przednie drzwi. Nie działało oświetlenie i centralny odbijał. Tak jak mówiliście zimny lut. Zabrałem się za tylne lewe. Panowie nie wiem jak wy sobie z tym dajecie rade ale ja poległem. Wyjąć to ustrojstwo to jest masakra. A złożyć to poezja. Z przodu szybko poszło - a tu 6 h i pupa. Panowie jak z powrotem wsadzić ten zamek razem z blachą i cięgnami. tam są jakieś prowadnice. Jak wyjmowałem to rozczepiłem zamek od blachy ale wsadzić to dramat. Macie jakieś pomysły. Nie mogę nigdzie znaleźć na forum kpl. manuala do tylnich drzwi. Jeszcze jedna ważna sprawa. Szyba tylnia nie ma tak jak przednia 2 śrub tylko plastikowe mocowanie i jeden klin. I teraz moje pytanie jak razem połączyć blachę z centralnym zamkiem i z szybą. NIE MOGĘ
tak jak w przednich drzwiach zamocować szyby do tego całego mechanizmu. Panowie przyznam się szczerze że nie dałem rady. Z tych drzwi się jeszcze coś tam wyciąga czy jak. Proszę o pomoc bo autko stoi z spuszczoną szyba. Ale przynajmniej centralny działa. 
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
Nie pomogę Ci pewnie za bardzo ale jak wyjmowałem szybę do przyciemnienia to też to wszystko rozbierałem ale nie miałem problemów ze złożeniem. Kolego trochę cierpliwości i na pewno sobie poradzisz. W załączeniu zapodaje schemacik z ETKI. Powodzonka

Ostatnio zmieniony ndz wrz 09, 2007 11:02 przez Maćko1979, łącznie zmieniany 1 raz.
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.