Z gory dzieki za pomoc.
Szyberdach przecieka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Szyberdach przecieka
Jako iz w moich terenach panja ulewy zauwazylem ze przecieka mi szyber
nie wiem dokladnie co i jak.Ale mam wersje 3D i wode zauwazylem w miejscu gdzie z bocznej scianki wychodzi pas bezpieczenstwa,tam woda kapie na parapet i w bagaznik
Macie jakies pomysly?
Z gory dzieki za pomoc.
Z gory dzieki za pomoc.
Ostatnio zmieniony sob wrz 08, 2007 15:53 przez $iwy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nikt nie trafil
Okazalo sie ze... mam antene na srodku dachu
Po antena jest plastikowa podkladka ktora sie rozleciala,woda tam leciala po kabelku... reszte znacie
Rozkrecilem wszystko,Wykrecilem antene,dalem ja na paste Reinza (czy jakos tak) i zamontowalem-nic nie przecieka juz,sprawdzilem.Podsufitka mokra troche,wyciagam dywa z bagaznika a tam cieknie :/ teraz sie suszy w garazu,wszystko z bagaznika wyciagnelem,polke tez-zeby lepszy przewiew byl,kanapa wyciagnieta.
Mam nadzieje ze na dniach bedzie suchutko.Aaaa i smigam z nawiewem na maxa wlaczonym-cieplym

Okazalo sie ze... mam antene na srodku dachu
Po antena jest plastikowa podkladka ktora sie rozleciala,woda tam leciala po kabelku... reszte znacie
Rozkrecilem wszystko,Wykrecilem antene,dalem ja na paste Reinza (czy jakos tak) i zamontowalem-nic nie przecieka juz,sprawdzilem.Podsufitka mokra troche,wyciagam dywa z bagaznika a tam cieknie :/ teraz sie suszy w garazu,wszystko z bagaznika wyciagnelem,polke tez-zeby lepszy przewiew byl,kanapa wyciagnieta.
Mam nadzieje ze na dniach bedzie suchutko.Aaaa i smigam z nawiewem na maxa wlaczonym-cieplym