silnik czasami gaśnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
silnik czasami gaśnie
Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post, wiec z góry przepraszam za wszelkie niedociągnięcia z nim związane.
Od niedawna hestem posiadaczem mk4 1.6 sr z 97 roku. Moje problemy są następujące:
- Po dłuższym postoju (noc, kilka dni -> samochód stoi w garażu) silnik baaardzo rzadko odpala za pierwszym razem. Za drugim zawsze jest ok.
- Drugi problem polega na ty, że samochód czasami (podkreślam, że nie dzieje się to zawsze) gaśnie podczas dojeżdzania do skrzyżowania, zjazdu ze skrzyżowania (sytuacja ma miejsce podczas redukcji biegu)
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie dotyczące dolegliwości mojego autka. Pozdrawiam.
Od niedawna hestem posiadaczem mk4 1.6 sr z 97 roku. Moje problemy są następujące:
- Po dłuższym postoju (noc, kilka dni -> samochód stoi w garażu) silnik baaardzo rzadko odpala za pierwszym razem. Za drugim zawsze jest ok.
- Drugi problem polega na ty, że samochód czasami (podkreślam, że nie dzieje się to zawsze) gaśnie podczas dojeżdzania do skrzyżowania, zjazdu ze skrzyżowania (sytuacja ma miejsce podczas redukcji biegu)
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie dotyczące dolegliwości mojego autka. Pozdrawiam.
- Lukasz_mk2
- Forum Master

-
manieczek111
- Użytkownik

zdecydowanie akusikorek00 pisze:Po dłuższym postoju (noc, kilka dni -> samochód stoi w garażu) silnik baaardzo rzadko odpala za pierwszym razem. Za drugim zawsze jest ok.
raczej silniczek krokowysikorek00 pisze:Drugi problem polega na ty, że samochód czasami (podkreślam, że nie dzieje się to zawsze) gaśnie podczas dojeżdzania do skrzyżowania, zjazdu ze skrzyżowania (sytuacja ma miejsce podczas redukcji biegu)
- Lukasz_mk2
- Forum Master

Rozumiem, ze niesprawny czujnik Halla możę dawać takie objawy jak mojje (problem z zapalaniem, przygasanie silnika)? Postaram sie znaleźć kogoś do podmiany czujnika i sprawdzę czy zadziała.
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co do problemów z moim golfem? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Chciałbym nazbierać jak najwięcej możliwych do sprawdzenia rzeczy i wtedy się porządnie zabrać za sprawdzanie. Z góry dziękuję.
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co do problemów z moim golfem? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Chciałbym nazbierać jak najwięcej możliwych do sprawdzenia rzeczy i wtedy się porządnie zabrać za sprawdzanie. Z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony czw wrz 06, 2007 15:39 przez sikorek00, łącznie zmieniany 1 raz.
-
manieczek111
- Użytkownik