Jak zakleic lampy jadac z UK tak by nie razic innych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak zakleic lampy jadac z UK tak by nie razic innych
No wlasnie gdzies widzialem dokladny opis jak to zrobic ale nie moge jakos teraz tego zlokalizowac,,,,
Za kilka dni wyjezdzam z wyspy i chcialbym pozaklejac troche lampy by nie razic innych kierowcow jadac "po drugiej stronie " ulicy
Moze ktos natknal sie na cos takiego?? Jestem pewnien ze jest taka instrukcja gdzies.
Pozdrawiam
Za kilka dni wyjezdzam z wyspy i chcialbym pozaklejac troche lampy by nie razic innych kierowcow jadac "po drugiej stronie " ulicy
Moze ktos natknal sie na cos takiego?? Jestem pewnien ze jest taka instrukcja gdzies.
Pozdrawiam
http://motors-leicester.co.uk
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
Pytanie zostało zadane w dziale [mk4 Oświetlenie] więc dla mnie było to logiczne, że chodzi o mk4 a nie o mk3Matador pisze:kolega rakczek, ma w profilu mk3 i mk4 ,więc nie wiadomo w zasadzie o które auto chodzi..
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Brak ubezpieczenia czego?? Nie rozumie.xisio pisze:i tak bedziesz razil, nie mowiac ze policja za brak ubezpieczenia Ciebie scignie jak pracujesz na wyspach.
Mowisz o aucie,czy telefonie komorkowym?? Na niego tez mam wykupione ubezpieczenie
http://motors-leicester.co.uk
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
-
greg
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
Najlepiej podjedź do jakiegoś serwisu u siebie numer naklejki (dokładnie nazywa się to folia ochronna) na reflektor to:
* dla ruchu prawostronnego 1J1 941 981,
* dla ruchu lewostronnego 1J2 941 981.
Cena to ok 8 euro za sztukę musisz sobie przeliczyć na funciaki, ale to będzie najprostsze rozwiązanie i powiedzą ci jak to nakleić albo sami to zrobią. Powodzonka.

* dla ruchu prawostronnego 1J1 941 981,
* dla ruchu lewostronnego 1J2 941 981.
Cena to ok 8 euro za sztukę musisz sobie przeliczyć na funciaki, ale to będzie najprostsze rozwiązanie i powiedzą ci jak to nakleić albo sami to zrobią. Powodzonka.

Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 11:06 przez Maćko1979, łącznie zmieniany 1 raz.
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.