Witam
Mam taki proglem że na wolnych obrotach strasznie mi drży Golf 3 1,9 TDI rocznik 96/97 i to nie zależnie czy jest ciepły czy zimny silnik. I przy ruszaniu jak powoli ruszam to też drży ale już jak dam więcej gazu to jest już dobrze. Czego to może być przyczyna ?
Prosze o rade.
Golf 3 problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
może to być nastawnik w pompie!! rzecz nie do kupienia w sklepie!! używka około 1200 z montażem nówka do 2000!! nikt nie podejmuje się regeneracji!! można zrobić to samemu!! tam jest elektro magnez i zbierają sie na nim opiłki i one zakłucają pole i stąd są drgania!!! ale to nie koniecznie to!!
Alib RULES!! in Rzeszów!!! Pozdro600!!!
mam dokładnie to samo. sprawdziłęm poduszki, rozrząd, filrty, ciśnienie sprężania o nic to nie dało. jeszcze przymierzam się do wymiany tłumika do rezonuje drgania - zobaczymy jak będzie drgał po wymianie.
z tego co wiem top na tym forum kilka już osób z podobnym problemem się boryka i narazie nie udało nam się znaleźć przyczyny.
z tego co wiem top na tym forum kilka już osób z podobnym problemem się boryka i narazie nie udało nam się znaleźć przyczyny.
Pozdrawiam
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl