lewy kierunkowskaz i jakie świece do 1.3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
lewy kierunkowskaz i jakie świece do 1.3
cześć! Jestem uzytkownikiem golfa 2 CL , 1272 cm3, silnik: NZ 19E(610), 40Kw, 52Km.Mam dwa problemy.Pierwszy to taki ,że raz na jaliś czas przedni lewy kierunek nie działa., tzn.boczny i tylny działaja ale żarówki szybko migaja a przedni nie,sprawdzałem zarówki i wszystko jest ok.A drugi to jakie dobre świece dobrać do dobrego zapłonu.
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 20:06 przez calibra7, łącznie zmieniany 2 razy.
calibra7
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)
Witam
Jesli chodzi o swiece to polecam NGK tanie i dobre.
Co do kirunku to jeśli z przodu nie migocze to możliwe ze kostka tuż przy migaczu jest zawalona osadami. Weź ja rozczep i wyczysc z zielonych brudów. Sprawdz czy wszystki przewody sa we wtyuczce czy sie nie przetarły juz troszke. Jesli zbyt szybko kierunek migocze to mzasz przekaznik zły. jesli go wyłozysz i kierunki beda swieciły swiatłem ciągłym to masz interesujący ciebie przekaźnik.
Jesli chodzi o swiece to polecam NGK tanie i dobre.
Co do kirunku to jeśli z przodu nie migocze to możliwe ze kostka tuż przy migaczu jest zawalona osadami. Weź ja rozczep i wyczysc z zielonych brudów. Sprawdz czy wszystki przewody sa we wtyuczce czy sie nie przetarły juz troszke. Jesli zbyt szybko kierunek migocze to mzasz przekaznik zły. jesli go wyłozysz i kierunki beda swieciły swiatłem ciągłym to masz interesujący ciebie przekaźnik.
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related