Brak podświetlenia deski i przycisków

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

szatanek
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Brak podświetlenia deski i przycisków

Post autor: szatanek » wt sie 07, 2007 21:40

Witam , panowie mam taki problem, a mianowicie u mojego ojca w pasku B3 od jakiegoś czasu nie ma wogóle podświetlenia wewnątrz auta, bezpieczniki sprawdałem, pozycja świeci normalnie, nie moze to byc raczej wina zarówek bo nie świecą nie tylko zegary ale takze wszystki włączniki. Dodam ze jakis czas temu było tam podłączane radio i wtedy było coś takiego ze jak na włączonym radiu ząświeciło sie pozycje to radio sie wyłączało, znajomy ojcu podłączył ze po włączeniu świateł radio juz nie gaśnie ale teraz nie ma podświetlenia wskaźników. Jak myslicie co to moze byc ?

Awatar użytkownika
PinkFloyd
Lord GTI
Lord GTI

Re: Brak podświetlenia deski i przycisków

Post autor: PinkFloyd » wt sie 07, 2007 21:46

szatanek pisze:Witam , panowie mam taki problem, a mianowicie u mojego ojca w pasku B3 od jakiegoś czasu nie ma wogóle podświetlenia wewnątrz auta, bezpieczniki sprawdałem, pozycja świeci normalnie, nie moze to byc raczej wina zarówek bo nie świecą nie tylko zegary ale takze wszystki włączniki. Dodam ze jakis czas temu było tam podłączane radio i wtedy było coś takiego ze jak na włączonym radiu ząświeciło sie pozycje to radio sie wyłączało, znajomy ojcu podłączył ze po włączeniu świateł radio juz nie gaśnie ale teraz nie ma podświetlenia wskaźników. Jak myslicie co to moze byc ?
Albo przerwał się kabel który idzie od włącznika i po przekreceniu zapala się podświetlenie albo włącznik świateł wyzionoł ducha- co sie zdarza. Najpierw podmieniłbym włącznik i sprawdził czy to nie jego wina, a potem szukał przyczyny. Moze magik cos namiszał i nie wiedział gdzie poszukac plusa i coś nakombinował :bajer:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”