### MAM PROBLEMA ### PLISSS POMÓŻCIE ###
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
### MAM PROBLEMA ### PLISSS POMÓŻCIE ###
Siema od kilku tygodni mam golfa III i mam z nim problem przy zimnym silniku bo mi gaśnie na skrzyżowaniu jak zdejme noge z gazu (na wolnych obrotach) i niewiem co może być tego przyczyną ! A gdy silnik jest rozgrzany to autko pracuje elegancko równo tylko przy zimnym coś mu nie pasi !
Może ktoś ma jakieś rady co robić żeby mi niegasł przy zimnym śilniku DAjcie jakieś rady co robić gdy silnik jest zimny a chce się rano gdzieś jechać bo ja jestem narazie nobem w tych klockach !!!! PLISSS POMÓŻCIE
Może ktoś ma jakieś rady co robić żeby mi niegasł przy zimnym śilniku DAjcie jakieś rady co robić gdy silnik jest zimny a chce się rano gdzieś jechać bo ja jestem narazie nobem w tych klockach !!!! PLISSS POMÓŻCIE
[url=http://www.jumla.pl/][b][color=black][size=100]Ogłoszenia Nowy Sącz[/size][/color][/b][/url]
Witam! Na 100 % jest to czujnik temperatury przy silniku !!!! Kup koniecznie oryginalny bo podrobki przseklamuja i bedziesz mial dalej problemy !! pozdrawiam !! i mam nadzieje ze pomoglem !!jojo_ns pisze:o właśnie mam jeszcze jedno pytanie czy odpalając samochód przy zimnym silniku powinno się dodawać gazu czy nie ? bo u mnie bez gazu nie odpali i nie wiem czy to normalne czy nie ?