wczoraj wymienialem rozrusznik bo ulamala sie sruba w automacie i zanim ja wyciagnalem to niechcacy styknela mi sie i sie troszke zaiskrzylo ale rozrusznik wymienilem i teraz jest taka fazka chociaz czy nie wiem czy jest to ze soba powiazane
nie swieca mi swiatla mijania i prawe dlugie zapaliem swiatla nie swiecily wjechalem w jakas dziure i sie zapalily po chwili znow zgasly i juz nie swieca
mam tylko postojowki i lewe dlugie
swiatla mam na przekaznikach(jak ewentualnie sprawdzic czy one dzialaja, bo bezpieczniki miedzy nimi a bateria sa cale)
wie ktos o co chodzi gdzie szukac przyczyny
przednie swiatla nie swieca
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- zajac
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
przednie swiatla nie swieca
Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2007 03:51 przez zajac, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
-
agrala
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
musisz sprawdzis czy przekazniki maja sterowanie ( czy dochodzi do nich minus i +12V gdy wlaczysz swiatla) sa to najprawdopodobniej styki 85 i 86.Na obudowie przekaznika bedziesz mial narysowany symbol cewki przekaznika. Przydaloby sie jakbys napisal ile masz tych przekaznikow i czy przewody ida prosto z akumutatora do nich. Przydalaby sie fotka
- zajac
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
przekaznikow jest dwa jeden na krotkie drugi na dlugie i oba sa podlaczone do aku bezposrednio (po drodze sa tylko bezpieczniki)
najbardziej zastanawiajaca jest faza ze po wjechaniu w dolek swiatla gasly albo zapalaly sie i ze dwa dlugie swiecily i nagle jedno przestalo
[ Dodano: Sro Sie 01, 2007 12:39 ]
problem rozwiazany przyczyna byl wypiety kabel nie bylo go widac bo zostal w izolacji ale nie stykal z kablem plusowym z obudowa bezpiecznika
najbardziej zastanawiajaca jest faza ze po wjechaniu w dolek swiatla gasly albo zapalaly sie i ze dwa dlugie swiecily i nagle jedno przestalo
[ Dodano: Sro Sie 01, 2007 12:39 ]
problem rozwiazany przyczyna byl wypiety kabel nie bylo go widac bo zostal w izolacji ale nie stykal z kablem plusowym z obudowa bezpiecznika
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0