ps. i ile kosztuje takie badanie?
Gdzie na VAG w okolicach Katowic / Krakowa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie na VAG w okolicach Katowic / Krakowa
Witam
gdzie można udać się na VAG'a w okolicy Trzebinii, Oświęcimia, Katowic, Krakowa (kolejność nieprzypadkowa
) - pytam bo większość mechaników w moim mieście (Libiąż) to starsze dziadki... bez obrazy oczywiście bo w wielu dziedzinach to niezłe spece, ale na elektronice, komputerach etc sie nie znają 
- Paweł Marek
- V.I.P.

Podjedź sobie do Krzyszkowic. Motyka. Szyldy są na zakopiance
[ Dodano: Wto Lip 31, 2007 10:06 pm ]
w warsztacie to zwykle sporo chcą, jakieś 90 zeta nawet, lepiej znajdź kogoś co ma VAGdo własnegoużytku i za piwko
[ Dodano: Wto Lip 31, 2007 10:06 pm ]
w warsztacie to zwykle sporo chcą, jakieś 90 zeta nawet, lepiej znajdź kogoś co ma VAGdo własnegoużytku i za piwko
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Re: Gdzie na VAG w okolicach Katowic / Krakowa
Nodle pisze:Witamgdzie można udać się na VAG'a w okolicy Trzebinii, Oświęcimia, Katowic, Krakowa (kolejność nieprzypadkowa
) - pytam bo większość mechaników w moim mieście (Libiąż) to starsze dziadki... bez obrazy oczywiście bo w wielu dziedzinach to niezłe spece, ale na elektronice, komputerach etc sie nie znają
Kraków-Swoszowice 124(koło wulkanizatora) tez tam kompa maja! a i pewnie niedrogo może być
Ostatnio zmieniony wt lip 31, 2007 22:41 przez raf1al, łącznie zmieniany 2 razy.
- stanislawski
- Ma gadane

Ja sobie kupiłem i zniknął problem z obsługą, to już nie kosztuje tyle co parę lat temu.
http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=31
W Krakowie na ul. Dębowskiego 23 tel.(012)257-10-16
Miłego dnia
Jerzy - Kraków
W Krakowie na ul. Dębowskiego 23 tel.(012)257-10-16
Miłego dnia
Jerzy - Kraków
Hm... faktycznie 70zł to mało, chyba się skusze.. ten interfejs jest na COMa a nie mam tego portu w laptopie, ale właśnie znalazłem w podobnej cenie na USBstanislawski pisze:Ja sobie kupiłem i zniknął problem z obsługą, to już nie kosztuje tyle co parę lat temu.
Rozumiem, ze do tego interfejsu wystarczy program na kompa i wszystko będzie śmigać?
Właściwie to bliziutko, pracuje w Jaworznie więc jestem tam codziennieadisb pisze:Witam, Jaworzno pasuje?
Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2007 21:51 przez Nodle, łącznie zmieniany 1 raz.