Problem z pyleniem?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Problem z pyleniem?
A więc wymieniłem sobie klocki hamulcowe wszystko git pojechalem sobie na mazury patrze na podwórku a tu moje felgi czarne od okładzin z klocków strasznie brudza ale to strasznie i zauwarzyłem ze cholernie gzeja mi sie felgi sa tak goroce ze nie moge ich dotknac ktoś mi powiedzial ze tam sie ustawia cos pomocy panowie
grandilodz,
A ja myśle, że kiepskiej jakości klocki założyłeś
A z zaciskami też sie coś dzieje swoją drogą, bedziesz chyba mósiał wszystko jeszcze raz porozbierać powyczyszczać (papierek ścierny,benzyna) i porządnie nasmarować,klocki możesz delkatnie spiłować na brzegach tak żeby "pływały" w tych prowadnicach
A ja myśle, że kiepskiej jakości klocki założyłeś
A z zaciskami też sie coś dzieje swoją drogą, bedziesz chyba mósiał wszystko jeszcze raz porozbierać powyczyszczać (papierek ścierny,benzyna) i porządnie nasmarować,klocki możesz delkatnie spiłować na brzegach tak żeby "pływały" w tych prowadnicach
[img]http://img503.imageshack.us/img503/8563/img1681ew7.jpg[/img][img]http://img503.imageshack.us/img503/6577/img1679ik0mn9.jpg[/img]
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
to jest normalna sprawa, masz miekkie klocki, niby lepiej hamuja ale szybciej sie zuzywaja, plusem jest to ze nie niszcza tarczy bardzo jak twarde klocki. ja mialem textary kiedys , sypały sie jak nasze drogi ale hamowanie bylo fantastyczne. A to ze masz pył na felgach to jest normalna sprawa, gorzej jakbys nie mial 
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
A to ze strasznie gzeja mi sie felgi że popazyc sie idzie?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;