od czego wiązka kabli pod maską
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
PAWEL89
- Ma gadane

- Kontakt:
od czego wiązka kabli pod maską
dziś znalazłem wiązkę kabli które idą przy lewym błotniku (od strony kierowcy) i są tam dwa niebieskie nie podłączone kable, ogólnie wiązka z którą są związane idzie jakby do jakiegoś przekaźnika (jest on przed aku wciśnięty w pas przedni) wogóle na tym przekaźniku widnieje logo forda od czego są te przewody dodam ze jeden idzie z podszybia razem z wiązką ale nie wiem gdzie on idzie drugi kabel idzie właśnie od tego przekaźnika ale tez nie wiem gdzie. Proszę o pomoc.
-
agrala
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
w moim nie ma nic takiego, wydaje mi sie ze nie jest to fabryczne (fabryka nie zalozylaby chyba 2 przwodow w takim samym kolorze do przekaznika). Zeby przekaznik chodzil to potrzebne sa 4 przewody - 2 do zasilania cewki i 2 do sterowanego styku. Zobacz dokad ida te przewody to sie dowiesz czy to fabryczne czy nie, moim zdaniem jakas samorobka
to wcałe nie musi być przekaznik , może jakiś wyłącznik termiczny lub czujnik temperatury , albo jakiś bezpiecznik w takiej obudowie , zobacz czy nie da sie tego rozebrać
Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 09:02 przez miś fazi, łącznie zmieniany 1 raz.