Problem z otwarciem prawych drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
MuchaRacer
- Nowicjusz

- Kontakt:
Problem z otwarciem prawych drzwi
Witam. Jestem nowy na forum i sporo czytalem zanim skusilem sie na opisanie mojego problemu, ale nie znalazlem niczego podobnego
.Do rzeczy. Kupilem klamke z wkładką do prawych drzwi mojego golfika (wersja 3 drzwiowa), wymienilem i chcialem sprawdzic czy normalnie bedzie dzialal centralny zamek... . Owszem dzialal, ale przez pierwsze 2 zamkniecia bo pozniej CHYBA sie zaciał. Slychac ten charakterystyczny szmer gdy przkreca sie kluczyc zeby otworzyc i wszystko idzie w gore ale drzwi dalej sa zamkniete... . Z tymi od strony kierowcy wszystko jest ok. Nie mam pojecia jaki jest to rodzaj centralki. Zreszta dopiero poznaje to auto bo mam go zaledwie 3 tygodnie. Jeszcze jest masa innych pytan ale wszystko po kolei. Bede bardzo wdzieczny za pomoc bo juz nerwy trace do niego... .
-
greg
zdejmij tapicerkę i obejrzyj co jest przyczyną - ponieważ nie wiem jaki masz centralny i co faktycznie się dzieje to trudno jest na odległość powiedzieć - załóżmy ze masz założony nieoryginalny i teraz tak - czy siłownik wsuwa cięgło, czy zamek - tj z kluczyka wsuwa cięgło - zamek zamknięty a potem wysuwa, czy też nic sie nie dzieje? wiesz - ze działało dwa razy i nie działa to naprawdę nikomu nic nie mówi
-
MuchaRacer
- Nowicjusz

- Kontakt: