wyciek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
Tak jak przedmówca napisał albo simmering na wałku głównym skrzyni biegów albo simmmering na wale. Czy to coś poważnego.... owszem bo jak zacznie lać się konkretnie to będziesz miał sprzęgło do wymiany. W sumie jak ci wyjmą skrzynie to radziłbym sprzęgło wymienić no chyba ze jest w idealnym stanie.. Ale do Ciebie wybór należy
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
Ja osobiście nie wlał bym czegoś takiego bo tylko zasyfi skrzynie potem wymienisz to na sam olej bez takich dodatków i znajdzie sobie drogę żeby wyciec. Jak masz zamiar pojeździć jeszcze trochę goferkiem to zrób tak jak powinno być. Ja też miałem tak jak ty jak kupiłem samochód co chwila coś było nie tak ale teraz jest już OK więc trochę silnej woli i będzie OK. Powodzonkaszach11 pisze:a co to za dodatki ? i gdzie trzeba by było wlać je ?
coś takiego może być ?
http://allegro.pl/item215288553_kleen_f ... owosc.html
http://allegro.pl/item217738248_xeramic ... od_ss.html
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
szach11,
spory wyciek jak widze masz też w okolicach przegubu wewnętrznego, jakbyś wyminiał to rownież i tym simmeringiem sie zajmij
spory wyciek jak widze masz też w okolicach przegubu wewnętrznego, jakbyś wyminiał to rownież i tym simmeringiem sie zajmij
Ostatnio zmieniony ndz lip 22, 2007 19:51 przez WiRaGe, łącznie zmieniany 1 raz.