Wydech...

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
social
Nowicjusz
Nowicjusz

Wydech...

Post autor: social » pt kwie 08, 2005 15:23

Na poczatku witam wszystkich, jako nowa osoba na tym forum. Mam pare pytan. Niedawno stalem sie wlascicielem GOLFA II 1.8 GT 88r benzyna. I niestety widze ze czeka mnie wymiana calego ukaldu wydechowego ktory jest jakos dziwnie pospawany ( chyba przez turka ), ok powrocmy do pytan. Moze sie orientujecie ile kosztuje kompletny ukald wydechowy do Mk2, czy oplaca sie wstawiac strumienice zamiast katalizatora czy raczej wstawiac ja za katalizatorem ? Ile kosztuje strumienica i jaka polecacie oraz jakiej firmy polecacie ukald wydechowy ? Dodam ze zalezy mi na utrzymaniu sportowego charakteru autka - jednak nie posiadam zbyt duzych funduszy :\.

Pozdrawiam S.

Awatar użytkownika
MrSalieri
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: MrSalieri » pt kwie 08, 2005 15:51

http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=5803
albo wpisz wydech i daj szukaj :bajer:

Awatar użytkownika
social
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: social » pt kwie 08, 2005 17:00

upps nie zauwazylem :otepienie: dzieki za linka ;)

Awatar użytkownika
malox
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: malox » sob kwie 09, 2005 10:20

Ja bym zrobił tak.Kupił na giełdzie tłumik środkowy za ok 60 zł ocynkowany( nie wiem ile dokładnie kosztuje ale coś w tych granicach) i tłumik końcowy sportowy z zagiętym owalem za 340 zeta.Jest on chromowany wieć długooooo wytrzymie.A na montaż pojechałbym do zakładu gdzie zakładaja tłumiki.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”