MK3 czym wygłuszyc nadkola
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 czym wygłuszyc nadkola
Jak w temacie..robił ktos juz cos takiego..strasznie denerwuje mnie szum i szelest opn dlateogchciałby wygłuszyc jakos nadkola ...tylko jak i czym..pozdro
a jakie masz opony?? jak masz za szerokie to beda huczec i szumic,chyba ze masz zamalo albo zaduzo powietrza w kołach to tez bedzie taki efekt,a mzoe to ktores łozysko ci halasuje tez moze byc taki efekt,przy czym nie zalecam ci zakladanie np plastikowych nadkoli a tym bardziej wygluszania ich czyms dodatkow,pod tym tylko zbiera sie kupa syfu i blota i woda i sol ktora zaczyna zrzerac ci auto,wiem to z doswiadczenia,ale zrobisz jak uwarzasz...pozdro...
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
- pkirylcz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ale zawsze mozesz wygluszyc auto od srodka.
Uwazam ze to dobry pomysl wygluszyc nadkola, bo akurat VW sa dosc glosnymi samochodami.
Proponowalbym nawet wygluszyc caly tyl lacznie z bagaznikiem.
A mozesz to zrobic matami wygluszajacymi. Mozesz kupic maty bitumiczne (np firmy APP, podobno takie sobie), albo kupic w Castoramie mate wygluszajaca ktora podobno jest lepsza. Rolka kosztuje 70 zl.
Poloz siedzenia i naklej bezp. na metal te maty. To samo zrob z bagaznikiem. Ja przymierzam sie do zrobienia car audio i powoli bede wygluszac auto.
Uwazam ze to dobry pomysl wygluszyc nadkola, bo akurat VW sa dosc glosnymi samochodami.
Proponowalbym nawet wygluszyc caly tyl lacznie z bagaznikiem.
A mozesz to zrobic matami wygluszajacymi. Mozesz kupic maty bitumiczne (np firmy APP, podobno takie sobie), albo kupic w Castoramie mate wygluszajaca ktora podobno jest lepsza. Rolka kosztuje 70 zl.
Poloz siedzenia i naklej bezp. na metal te maty. To samo zrob z bagaznikiem. Ja przymierzam sie do zrobienia car audio i powoli bede wygluszac auto.
Pozdrawiam,
Piotrek
Piotrek