Pytanko odnośnie świateł postojowych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pytanko odnośnie świateł postojowych
Cześć
Mam do Was takie pytanko. Czy światła postojowe powinny się palić razem ze światłami mijania? Bo w moim mkII tak jest. W głownych lampach nie mam postojówek ale podłączyłem dziś te co mam w kierunkach w zderzaku i święcą one razem ze światłami mijania a to chyba niedopuszczalne :/ Powiedzcie jak to jest?
Mam do Was takie pytanko. Czy światła postojowe powinny się palić razem ze światłami mijania? Bo w moim mkII tak jest. W głownych lampach nie mam postojówek ale podłączyłem dziś te co mam w kierunkach w zderzaku i święcą one razem ze światłami mijania a to chyba niedopuszczalne :/ Powiedzcie jak to jest?
Więc jednym słowem lipa. To po co robią w kierunkach miejsce na postojówki skoro i tak nie można na tym jeździć? chyba bede musiał sobie jakiś włączniczek zmajstrować 
Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 19:45 przez deamon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

nie rozumiem, tak właśnie ma być na wypadek przepalenia żarowki w reflektorze. A te miejsca to masz chyba dlatego że to jakaś amerykańska wersja? Mo u nas mają być białe oczywiściedeamon pisze:ale podłączyłem dziś te co mam w kierunkach w zderzaku i święcą one razem ze światłami mijania a to chyba niedopuszczalne :
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Mam dokładnie takie kierunki -> http://moto.allegro.pl/item205602144_ki ... clear.html
i dają światło białe więc co moge na nich smigać? mimo że swiecą z kierunkowskazów? policja się nie przyczepi?
i dają światło białe więc co moge na nich smigać? mimo że swiecą z kierunkowskazów? policja się nie przyczepi?
-
aranarth
- Mały gagatek

musisz miec zarowke, ktora swieci na pomaranczowo. w kodeksie wyraznie podaja, ze keirunki musza miec barwe zeolta lub pomaranczowa. musi to byc barwa selektywna, czyli taka, ktora oko ludzkie najpierw dostrzeze.
[b]OHHHH, hier kommt die neue deutsche Welle
Sie schreien: Oh, mein Gott, der coolste Deutsche den ich kenne[/b]
Zapraszam do mnie: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=128578
Sie schreien: Oh, mein Gott, der coolste Deutsche den ich kenne[/b]
Zapraszam do mnie: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=128578
Zobacz, w tych kierunkach masz miejsce na żarówkę od kierunków i od postojówek. Żarówkę od kierunków mam pomarańczową a postojową białą, mogę na tym jeździć?aranarth pisze:musisz miec zarowke, ktora swieci na pomaranczowo. w kodeksie wyraznie podaja, ze keirunki musza miec barwe zeolta lub pomaranczowa. musi to byc barwa selektywna, czyli taka, która oko ludzkie najpierw dostrzeze.