problem z mocą
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
VaFe
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
problem z mocą
mam maly problem przejechalem wczoraj trase 2 x 300km i w drodze powrotnej nagle spadła mi moc i zaczoł kopcic;( jak docikalem szybko pedal do podlogi powyzej 110km/h tak jaby sie dławil !!!! jak lagodnie szedł nawet nawet ale i tak nieyciągnol wiecej niz 140 ale ogolnie zamulacz
zresztą wiecej niepojechalem bo patrol mnie na szuszarke złapal<lol> i jush niestarlem sie wiecej wciskac:P:P dziasiaj rano wsiadam i to samo jak dowale gaz do podlogi dym jak cholera i brak mocy na wonych obrotach nic sie niedzieje tylko pzry obciążenie kopci co to moze byc ??? turbina??? cos tam robilem z tymi przewodami N 75 znaczy zmostkowalem przewody czerwony z niebieskim i nic tyle ze jak je rozpinalem spowrotem tak jakby był wtych pzrewodach olej!!! ??? wiecie moze co to moze byc?? dzieki za odpowiedz acha słyszalem na forum taką opinie odnosnie kopcenia --->jak ci kopci na czarno to poszukaj nieszczelności węze ic powinno gdzieś sie pocic olejem
Ostatnio zmieniony pn cze 18, 2007 21:42 przez VaFe, łącznie zmieniany 1 raz.
- -pawlo111
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
turbina juz pada. Turbo Ci bierze olej!!! bedzie trzeba zregenerowac. I za toba czarny dym ,,zasłona dymna"
jeszcze mi chodzilo po glowie ze ci sie katralizator juz zapchal ale to bedzie turbina.....
jeszcze mi chodzilo po glowie ze ci sie katralizator juz zapchal ale to bedzie turbina.....
mkII GTI 112ps
mkII GTI 107ps
mkII GTD 82ps
b4 2.6 V6 150ps
Ibiza 6K Cupra 150ps
ibiza 6K2 TDI 150ps
corrado ABF 150ps
A3 TDI 110+
toledo 2 TDI 90+++
MKII GT
mkII GTI 107ps
mkII GTD 82ps