Ukręcilem śrubę w mocowaniu tuleji tylnej belki! Co robić?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- arielo87
- Ma gadane

- Kontakt:
Ukręcilem śrubę w mocowaniu tuleji tylnej belki! Co robić?
Witam. Mam zajebisty problem, ponieważ odkrecając mocowanie tuleji tylnej belki odkręcilem tylko jedna nakrętke a druga ukręciłem razem ze szpilką!!!! Jak to naprawić?? Wymienić tuleje i po zrostu zespawać? Wiem ze wtedy juz tego nie rusze..... Mozna ta szpile jakoś wymienic? Jest ukręcona zaraz przy samej belce.
- arielo87
- Ma gadane

- Kontakt:
problem polega na tym ze tez walilem w ta srube (tak zeby jej nie splaszczyc) i pryskalem ja penetratorem a jednak nie poszlo. spawanie moze i jest dobrym pomyslem, ale moze sie tez skonczyc tak ze przeyspawam ja do budy na stale. sproboje ja przewiercic, zwlaszcza ze mam dobra wietrarke i juz cos takiego kiedys robilem i nawet mi sie udalo
O:o===vw===o:O
- tomyart
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
sruba jest twarda wiec bardziej od wiertarki liczy sie wiertłoarielo87 pisze:zwlaszcza ze mam dobra wietrarke i juz cos takiego kiedys robilem i nawet mi sie udalo
zapunktuj srube i na wolnych obrotach probuj wiercic ale i tak ciezko to widze
Ostatnio zmieniony czw cze 07, 2007 16:29 przez tomyart, łącznie zmieniany 1 raz.