[mkIII]sorki- szyber po raz 10000
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mkIII]sorki- szyber po raz 10000
mam problemik padl mi szyber oczywiscie prowadniczka ale to inna bajka unieruchomilem go teraz ale zachcialo mi sie z ciekawosci wyjac szybke no i wyjolem ciekawosc zaspokojona tylko ze cieknie teraz jak choera jak wyregulowac teraz to wszystko zeby nie kapalo mi do srodka i jeszcze jedno pyt gdzie znajduja sie te kanaliki ktore odprowadzaja wode pomozcie prosze bo zaleje mnie przy najblizszym deszczyku
Kanaliki:
Dwa (lewy i prawy) znajduja się z przodu jak na zdjeciu. Ujscie ich jest przy zawiasach drzwi.
Dwa z tyłu
Rynienka jest dookoła.
Może musisz te kanaliki (rurki) przeczyścić. Ja miałem je zasyfione to mi przeciekało do środka. Po obczyszczeniu jak nawet cos przecieknie to nie kapie tylko ładnie wypływa tam gdzie trzeba.
Dwa (lewy i prawy) znajduja się z przodu jak na zdjeciu. Ujscie ich jest przy zawiasach drzwi.
Dwa z tyłu
Rynienka jest dookoła.
Może musisz te kanaliki (rurki) przeczyścić. Ja miałem je zasyfione to mi przeciekało do środka. Po obczyszczeniu jak nawet cos przecieknie to nie kapie tylko ładnie wypływa tam gdzie trzeba.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrówka
Krzysztof
Krzysztof
Czy ja się na rzeczy znam to nie wiem
Zdjęcia są z tzw. "porady" która kiedys była na starej stronie VW Golfa.
Jak chcesz to Ci podeśle całość 15 zdjęć + opis
Jak rozumię sanki czyli ciegno ma Ci naprawić ?
Jeśli tak to jesteś pewien, że to naprawi. Czy taka naprawa będzie skuteczna ?
Kumpel, który sprowadził mi golfa (i miał uszkodzone lewe cięgno) później przywiózł mi od niemców nowe cięgna. Jak go spotkam to musze go podpytać ile one kosztowały.
Zdjęcia są z tzw. "porady" która kiedys była na starej stronie VW Golfa.
Jak chcesz to Ci podeśle całość 15 zdjęć + opis
Jak rozumię sanki czyli ciegno ma Ci naprawić ?
Jeśli tak to jesteś pewien, że to naprawi. Czy taka naprawa będzie skuteczna ?
Kumpel, który sprowadził mi golfa (i miał uszkodzone lewe cięgno) później przywiózł mi od niemców nowe cięgna. Jak go spotkam to musze go podpytać ile one kosztowały.
Pozdrówka
Krzysztof
Krzysztof
- SantoS
- Nowicjusz
- Kontakt:
No to ja tez poprosze o ten opis SantoS_86@tlen.pl Ja dzwonilem do VW to powiedzieli ze: ten kawalek z linka - 190 zl a taki inny kawalek - 100 zl a w jednym sklepie wszystkie prowadnice (prawa i lewa strona) - 600 zl
Mam identyczny problem z tym szyberdachem mozna go uchylic tylko do gory ale zamknac go mozna tylko srubokretem. Prosze o ten opis oleej@o2.pl.
- sczypior22
- Nowicjusz
- Kontakt: