Cisnienie w oponkach ?????????????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- WarMachine18
 - Ma gadane

- Kontakt:

Cisnienie w oponkach ?????????????
Jakie powinieniem miec cisnienie z przodu i z tylu w oponkach 195/50/R15 prosze o jakiej info bo niewiem i juz tak jezdzze od 3 miesiecy????  

Danger War Machine Incoming
						- WarMachine18
 - Ma gadane

- Kontakt:

- Marihuana Man
 - Gadatliwa bestia

- Kontakt:

- Marihuana Man
 - Gadatliwa bestia

- Kontakt:

Re: Cisnienie w oponkach ?????????????
W zależności czy jeździsz w kilka osób czy raczej 2 jak dwie to myśle że śmiało styknie 0.22 przód 0.22 tył a jak różnie to bym dał tak ze 0.24 na 0.23-0.24  zresztą oby nie było mniej jak 0.22 to wg mnie minimum

- Marihuana Man
 - Gadatliwa bestia

- Kontakt:

- Kapibara
 - Gadatliwa bestia

- Kontakt:

dokladnei tak ma byc, przod 2.0 a tyl ma byc o 10 % mniejszy niz przod, czyli 1.8 przy nie obciazonym i srednio obciazonym, dopiero musisz zmienic jak bamsz jakac wycieczke w trase w kilka osob, a le to juz nei pamietam jakie ma byc. 
jak chcesz sam papowac to uwazaj na licznik i pseldo sprawdzacze cisnienia ktore mozna dostac na stacjach. ja napapowalem i wskazywal 2.0. pojechalem kola wywazyc i odrazu napapowac to bylo 1,5!!!!!!!!

jak chcesz sam papowac to uwazaj na licznik i pseldo sprawdzacze cisnienia ktore mozna dostac na stacjach. ja napapowalem i wskazywal 2.0. pojechalem kola wywazyc i odrazu napapowac to bylo 1,5!!!!!!!!