Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
inaczej się nie daBazyl GT pisze:Porzeźbiłem na wtykach, pociagnąłem kabel i zagrało za pierwszym razem.
hmm... napisz co tam było zamieniane w aucie... bo nie wiem o czym dokładnie mam pisać...gregor_oe pisze:jak podpiąć pompy do starej elektryki w mk2 rok 86 i pytanie czy obie pompy zasila sie jednym kablem łącząc równolegle?
wiązka z silnika i puszka bezpiecznikówtirsone pisze:hmm... napisz co tam było zamieniane w aucie... bo nie wiem o czym dokładnie mam pisać...
pomijając szczegóły połączeń: tak, obie działają równocześnie. Mógłbyś np pociągnąć jeden kabel od przekaźnika pomp i potem go rozdzielić na obie pompy, gdybyś nie mial wiązki jak trzeba (plus bezpieczniki)gregor_oe pisze:równolegle?
z powiatu grodziskiegogregor_oe pisze:powiedz czy Ty jesteś z grodziska mazowieckiego
cały czas się uczę.. natomiast jeśli masz do podłączenia tylko te pompy to wierz mi że sam też dasz radę... Moglibyśmy się spotkać ale u mnie z czasem jest krucho ;/ co chyba że w przyszłym tygodniu coś wykombinuję.gregor_oe pisze:dobrze kumasz elektrykę
no kurczaczki i tu jest problemik bo ja u siebie mam skrzynkę z 91 roku... a na tych starszych to słabo się znam ;/...Rozumiem że Ty wszystko podpiąłeś właściwie a mimo to nie pali?...czy nie wiesz jak podłaczyć? wrzuć tu fotki jak możesz (wiązki, silnika... i czego tam masz jeszcze)... bo ja pomóc Ci mogę ale tylko w jakimś tam stopniu ponieważ nie znam się za dobrze na tych silnikach...gregor_oe pisze:autko mk2 rok 86 silnik 1.8 pf rok 87
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości