Cos mi dzwoni i doprowadza mnie do szalu!!!!!!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Cos mi dzwoni i doprowadza mnie do szalu!!!!!!!!!
Sprawa wyglada tak.Cos mi dzwoni-niesie sie po wydechu.Wszystko sprawdzilem na kanale-zaden tlumik czy obejma nie jest luzna nawet obudowa kata jest ok.A jednak tak okolo 3tys obrotow zaczyna byc slyszalne dzwonienie i na 99,99% jest to cos z wydechem.Dodatkowo miedzy 40 a 60km/h slychac dzwiek jakby tlumik jakis byl dziurawy.Z zewnatrz tlumiki sa jak nowe zadego przepalenia czy krozji.Co jest???
Wielki projekt....rozpocznie sie latem !
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
witam
ja mam coś podobnego i wiem, że to jest rurką która jest w tłumiku tzn oderwałą się od przepierzenia i dzwoni sobie. A co do tych hałasów pomiędzy 40 a 60 to ja mam coś podobnego ale na każdym biegu pomiędzy 2500-2700 obrotów i myśle, że to zależy od ciśnienia spalin które powodują hałas w moim zepsutym tłumiku, na zenątrz też wygląda dobrze.
ja mam coś podobnego i wiem, że to jest rurką która jest w tłumiku tzn oderwałą się od przepierzenia i dzwoni sobie. A co do tych hałasów pomiędzy 40 a 60 to ja mam coś podobnego ale na każdym biegu pomiędzy 2500-2700 obrotów i myśle, że to zależy od ciśnienia spalin które powodują hałas w moim zepsutym tłumiku, na zenątrz też wygląda dobrze.
Pozdrawiam
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl