Stukanie przy skręcie w lewo?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Bordos
Ma gadane
Ma gadane

Stukanie przy skręcie w lewo?

Post autor: Bordos » ndz maja 06, 2007 10:10

Szukałem na forum postów dot. tego problemu, ale w jednych pisze tak, a w innych inaczej:)

Czy jeśli autko po zapaleniu, tak przez pierwsze 20 min przy skręcie kół w lewo rytmicznie stuka - to czy jest to wina przegubu zewnętrznego czy wewnętrznego?

I druga sprawa - co może powodowac drgania kierownicy w czasie szybkiej jazdy? (koła są wyważone)?

Awatar użytkownika
miś fazi
_
_

Re: Stukanie przy skręcie w lewo?

Post autor: miś fazi » ndz maja 06, 2007 10:26

Bordos pisze:Szukałem na forum postów dot. tego problemu, ale w jednych pisze tak, a w innych inaczej:)

Czy jeśli autko po zapaleniu, tak przez pierwsze 20 min przy skręcie kół w lewo rytmicznie stuka - to czy jest to wina przegubu zewnętrznego czy wewnętrznego?

I druga sprawa - co może powodowac drgania kierownicy w czasie szybkiej jazdy? (koła sąwyważone)?
po zapaleniu ? czy w czasie jazdy Ci stuka

Awatar użytkownika
Bordos
Ma gadane
Ma gadane

Re: Stukanie przy skręcie w lewo?

Post autor: Bordos » ndz maja 06, 2007 11:50

miś fazi pisze:
Bordos pisze:Szukałem na forum postów dot. tego problemu, ale w jednych pisze tak, a w innych inaczej:)

I druga sprawa - co może powodowac drgania kierownicy w czasie szybkiej jazdy? (koła sąwyważone)?
po zapaleniu ? czy w czasie jazdy Ci stuka

W czasie jazdy, jak się skręca w lewo, ale tylko tak ze 20 min po zapaleniu (jak sie dluzej pojedzie to przestaje)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”