PILNE! A zarazem łatwe :D dla niektórych ..

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
chosen
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

PILNE! A zarazem łatwe :D dla niektórych ..

Post autor: chosen » sob maja 05, 2007 14:03

Chodzi o to, ze juz zrobilem tylną wycieraczke (Mialem nieźle namieszane) Teraz chodzi o to, ze niemam czasowych , biore w dół dźwigienkę i nic się nie dzieje ... No i teraz mam pytanie, czy ktos wie po kolorach, albo po numerach, jakie kabelki odpowiadają za poszczegolne stopnie wycieraczek ?? ZE czasowe to są np. Zielony i jakis tam itd.
Prosił bym o szbybką pomoc bo samochod rozebrany stoi :D

HELP!

Moje mk2 g60
viewtopic.php?f=87&t=402388" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » sob maja 05, 2007 17:10

czarno szary i czarno zielony od czasowych. Zielony i zielono-żółty to pierwsza i druga prędkość. No i musimu założyć że przekaźnik od przednich wycieraczek jest sprawny 19 lub 99

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
chosen
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: chosen » sob maja 05, 2007 19:19

Problem rozwiązany, czasowych nie bylo bo była manetka zaśniedziała, a tylnych nie bylo bo były przy pompce pomięszane kabelki i poprzecinane na stykach ;] TEraz wszytsko hula az miło. Tylko jeden problem sie pojawił z tym ze awaryjne sie powinno wciskac i one sie same powinny wyciskac, ale cos tam mam zwalone w tym plasticzku bo caly czas mruigały, czy tak czy tak, i musialem wyjąc sprezynki i teraz zeby mrugały mszue wyciągac bo inaczej by calky czas działały. ;/ CHyba caly mechanizm bede musial kupic ..

Moje mk2 g60
viewtopic.php?f=87&t=402388" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”