Jak podlaczyc lusterka...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak podlaczyc lusterka...
Chodzi mi o to jak ma byc poprowadzona linka do sterowania lusterkami w Mk3.Najlepiej gdyby ktos mial schemat jakis lub foto.Bede bardzo wdzieczny.Pozdrawiam
http://www.a1electric.com/install/vw/vw06.htm tu jak widzisz nie idzie przez żadne otwory - fotka orginał. Wychodzi z lustra i wchodzi bezpośrednio do sterownika. NI ekumam w czym ty masz tam problem
Ależ kiepsko sformułowane pytanie. Jak kupisz lusterka to one raczej mają wszystkie linki podpięte do tego bolca co się nim ustawia lusterka. Precyzuj bardziej pytanie, żeby można było cokolwiek wytłumaczyć. Elektrczne nie mają żadnych linek. Z lusterka wychodzi tylko wiązka przewodów zakończona kostką.
Z tego co zauwazylem na tym mini foto to to ze mam zlamane nozki w tych kostkach ktore wpina sie w drzwi.Ale dalej nie wiem czy linke sie czyms blokuje w tym plastiku albo cos bo mam tylko ta kostke wpieta w tapicerke i jak przymiezalem wszystko razem i wkladalem kazda linke do tego mini sterownika recznego to wyskakiwaly tak jak by linka byla zbyt dluga.Ehhh z tjuningowcami
lnek sie nie blokuje niczym , są napięte przez spręzyne co jest na bolcu sterownika , są trzy linki i nie jest obojętne którą wsadzisz do otworku w talerzyku lusterka a która w mocowanie sterownika , jak znajde cały mechanizm z linkami to zrobie Ci fotke , bo zmieniałem mechanizm z linkowego na elektryczny
[ Dodano: 03 Maj 2007 09:32 ]
[ Dodano: 03 Maj 2007 09:36 ]
[ Dodano: 03 Maj 2007 09:39 ]
[ Dodano: 03 Maj 2007 09:41 ]
ta sprężyna co ją widać na pierwszej fotce napina linki
[ Dodano: 03 Maj 2007 09:32 ]
[ Dodano: 03 Maj 2007 09:36 ]
[ Dodano: 03 Maj 2007 09:39 ]
[ Dodano: 03 Maj 2007 09:41 ]
ta sprężyna co ją widać na pierwszej fotce napina linki